Fiskerihavnen, Tippen

Vigtigt: Båden er tilsluttet Dansk Søredningsselskab. Ved behov for assistance i dansk farvand til nærmeste havn, ring 2760 1106. I nødsituationer forbundet med livsfare ringes 112. Båd 40-1, Er monteret med en 20 Hk motor. 15 fods grøn/hvid Kegnæs jolle u. dam m. lille overdækning . Båden har 2 Easi-Troll downrigger- og 2 stk. Roberts stangholderbeslag. Hjælp venligst med rengøring og vedligehold af båd og grej. Øses 2 steder. Husk eget sikkerhedsudstyr – samt søkort.

Motorbeskrivelse

Bådene har fastmonteret 20 Hk motor med ekstern benzintank. Der skal bruges alm. benzin 92 eller 95 oktan, uden olie.

Benzinslangen må ikke tages af, hverken på motor eller tank, og den skal være på når der påfyldes benzin.

Motoren skal vippes op efter brug: Der er en grå knap på undersiden af motoren der bruges når motoren skal vippes. Se vejledning på motoren.

Den røde knap foran, skubbes til siden for at bestemme hvor stram motoren er at dreje.

Start:

Fyld benzin i tanken og åben luftskruen på tankdækselet. Den må aldrig sejles tom for benzin. Tanken skal være fuld, når du afleverer båden.

Vip motoren ned, monter sikkerhedssnoren med clipsen på stopknappen og sæt snoren fast i dit tøj. Så stopper motoren, hvis du falder i vandet, og båden sejler ikke væk fra dig.

Pump 3 gange med gummibolden og sæt gashåndtaget på start ( giv ikke gas ). Træk herefter i startsnoren og motoren starter. Lad den gå i tomgang et par minutter. Der er ingen choker ! Se efter om kølestrålen er ok.

Motoren stoppes ved at trykke på stopknappen.

Hvis den røde lampe på motoren lyser konstant skal motoren stoppes omgående, og der må ikke sejles videre. Kontakt Dansk Søredningsselskab for at blive bugseret hjem.

Hvis den røde lampe blinker kan der sejles videre; Men Facilitschefen skal kontaktes. ( betyder at det er tid for service )

 

Grejkasse:

Fiskeri: Nem adgang til første klasses ørred- og torskepladser.

Parkering: Brug p-pladser ved trekanten ved Østersøvej OG KUN DER, efter aflæsning.

Sæson: Hele året ved isfrit.

Kort: Kraks kort 138, J1