Oddenhuset

Huset ligger tæt på Odden Færgehavn. Placeringen gør det muligt at nå alle de gode kystpladser på Sjællands Odde inden for få minutter.

Huset er på 60 m2 med 3 soverum, stor stue, køkken og bad. Der er i alt 10 sovepladser.

Der er brændeovn i stuen. Endvidere er der udhus til waders, rensebord og fryser til fangsten. Og båd med motor på trailer.

Udlejningsperioder

Torsdag kl. 16.00 - søndag kl. 16.00: 1.700,00 kr. 

Søndag kl. 16.00 - torsdag kl. 16.00: 1.700,00 kr.

Ferieuge: Uge 26 - 32: søndag kl. 16.00 - søndag kl. 16.00: 3.400,00 kr.

Strømforbruget er inkluderet i lejen. Overhold venligst tidspunkterne.


Adresse
Strandvænget 20, Yderby Lyng Vest, 4583 Sjælland Odde. Google Maps.


Kørselsvejledning
Kør mod Odden Færgehavn ad landevej 21. Efter Havnebyen passerer man Vestervang Byggemarked. Ca. 300 m. efter byggemarkedet drejes til venstre ad Strandagervej. Første vej til venstre er Strandvænget.


Kodelås
Husets hoveddør er forsynet med kodelås. Du vil ca. 3 dage inden lejeperiodens start modtage instruktion og nøglekode på email og sms.
Send gerne koden videre til andre deltagere efter behov.
Hvis du har flere lejeperioder i træk, vil du modtage en ny kode før hver periode. Det er MEGET VIGTIGT at du bruger de nye koder. Du kan også se koden på hjemmesiden under Min side > Husbookninger 3 dage før lejestart.
Din kode må ikke trykkes ind før kl. 16.00 på ankomstdagen, med mindre andet er aftalt med den forrige lejer (forrige kode bliver dermed annulleret).
Når du lukker døren, låser den automatisk! Så husk koden, skriv den ned eller tast den ind på din mobiltelefon og medbring den. Det er kedeligt at stå uden for en kølig nat i let påklædning...
Nøglen til udhuset og bådeskuret hænger i huset tillige med trailernøglen.


Vedr. brug af båd, trailer og motor
I skuret på grunden ligger en Linder 440 alu-jolle på en trailer. Båden kan nu hægtes på bilen, hvis man har en trækkrog, og søsættes forskellige steder. Husk at trailerens hjulnav ikke må komme under vand. Nøglen og registreringsattesten til traileren hænger inden for køkkendøren. Traileren skal være aflåst, når du er ude at sejle.
Efter sejlturen skal båden tilbage i skuret igen og traileren låses. Skuret er låst med husnøglen.
Båden kan sættes i vandet for enden af Strandagervej (det er gratis) eller i Havnebyen. Det koster kr. 85,- pr. dag. Billetautomat ved Havnekontoret.
Ved kørsel, isætning og optagning af båd – HUSK at motorbenet skal være vippet helt op og fastholdt. Motoren er en 4-takt motor.
Der er en lille udvalg af redningsveste i skabet; disse hænges til tørring og på plads efter brug. Den som sejler jollen, har ansvaret for, at der er en redningsvest til alle ombord. Efter brug placeres båd rengjort i bådskuret. Husk at skrive rapport på sedlen i køkkenet.


Affald
Der må aldrig stilles affald ved siden af containeren! Overskydende affald SKAL medtages ved afrejse.