Furesø-Holte Yachtklub

 Se flere billeder

Vigtigt: På indersiden af den højre bomstolpe sidder en nøgleboks, som fiskeringsnøglen passer til. I boksen ligger en nøgle til bommen. Det er tilladt at køre ned til bådene og læsse af. Derefter skal man køre op og parkere ved Jægerhuset. Bommen skal være aflåst, også mens man er nede og læsse af. Båd nr. 9-1 skal fortøjes på plads nr. 28, båd nr. 9-2 på plads nr. 27.

Motorinstruktion (skal læses grundigt og overholdes):
Motorerne har indbygget benzintank, så du skal kun medbringe en dunk med 92 eller 95 oktan benzin. Der må ikke iblandes olie.
Motoren kan ikke startes, hvis clipsen ved den røde stopknap mangler. - Lad clipsen sidde på. Du skal blot trykke på knappen for at standse motoren
Motoren kan kun vippes op, når den står i fremad-gear. MOTOR SKAL VIPPES OP EFTER BRUG
Hvis du har vippet motoren op i løbet af fisketuren skal motoren vippes ned på følgende måde: Løft op i bærehåndtaget, træk derefter i stangen for vippelåsen på v. side under motoren og sænk motoren ned. - Brug aldrig vold!!!
Husk at åbne og lukke luftskruen på tankdækslet, og at åbne og lukke for benzinhanen, der er placeret på højre side af motoren.
Startsnoren kan kun trækkes ud, når motoren står i frigear. Træk aldrig startsnoren helt ud.
Vær forsigtig ved påfyldning af benzin, både i havnen og ude på søen.
Det er brandfarligt og miljøskadeligt.

Ved start af kold motor: Gashåndtaget på start, træk chokerknappen forsigtigt ud, i varmt vejr er det ofte nok med halv eller ingen choker, dernæst skubbes chokerknappen gradvist ind indtil motoren kører jævnt. Ved varm motor: Gashåndtaget på restart eller lidt højere, ingen choker.

Motor: Der er fastmonteret motor. 

Grejkasse: Anker m.m. er placeret i skab nr. 738. Årer er i båden.

Fiskeri: Der er gedde, aborre, skalle, brasen, sandart og knude. Sandartfiskeriet er rigtigt godt -vis mådehold! Der er kun få minutters roning til Privatbanken og andre toppladser. Der må ikke fiskes ål!

Parkering: Parker ved "Jægerhuset".

Sæson: 1/5 til islægning der må ikke sejles i is! 

9-1: Smartliner 170

9-2: Smartliner 170