Egedal Fiskeklub

 
Klubbens navn:  Egedal Fiskeklub
Adresse: Vesterled 19
3650 Ølstykke
Kontaktperson:  Michael Holme
Mobil 6160 5800
Mailadresse:  michael.holme@city.dk
Hjemmeside:  http://www.egedal-fiskeklub.dk
Beskrivelse: 

Lavt kontingent. Hvis du ønsker at være medlem af Fiskeringen med lavt kontingent, så skal du melde dig ind i Egedal Fiskeklub. Vi er en fiskeklub med mange aktiviteter , vi afholder mange fællesture i Fiskeringens både, Vi er en fiskeklub for helt almindelige lystfiskere, der gerne vil bruge Fiskeringens faciliteter.   

Egedal Fiskeklub tilbyder stort værksted, hvor vi fremstiller alt muligt fiskegrej, bl.a. trolling-kugler, pirke, lodder, jigs og maling af blink. Vi har klublokaler på Græstedgård i Ølstykke, hvor vi mødes hver tirsdag kl 19. Du er velkommen til at kigge forbi.

Vi har en bådmotor Mercury 6 HK samt en kæmpe gas-grill, som kan lejes. Vi afholder rigtig mange aktiviteter i klubben. Kig forbi vores Hjemmeside og tjek turplanen. Vi er også på Facebook. Vi afholder rigtig mange fælles ture. Vores ture er ved kysten, i åen, i ferskvand, i Put and Take og ikke mindst på havet. Der bliver også afholdt en del sociale aktiviteter. Da vi er medlem af Fiskeringen, er der mulighed for at bruge deres huse, både (med/uden motor) og andre faciliteter.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på telefon nr. 6160 5800.

 

Klubaften: Tirsdag kl. 19

Kontingenter


Senior 700,00    
Junior 300,00    
Familie 1125,00    
Dobbelt medlemskab (hvis du er med i en anden Fiskeringsklub) 150,00    
Indmeldelse 50,00    
Nøgle sendes 110,00    
Nøgle afhentes 100,00    

 

Kontingentet er helårligt og følger kalenderåret, uanset hvornår man melder sig ind.

Kommentar til kontingenter: