Egedal Fiskeklub

 
Klubbens navn:  Egedal Fiskeklub
Adresse: Vesterled 19
3650 Ølstykke
Kontaktperson:  Michael Holme
Mobil 6160 5800
Mailadresse:  michael.holme@city.dk
Hjemmeside:  http://www.egedal-fiskeklub.dk
Beskrivelse: 

Lavt kontingent. Hvis du ønsker at være medlem af Fiskeringen med lavt kontingent, så skal du melde dig ind i Egedal Fiskeklub. En helt almindelig fiskeklub for helt almindelige lystfiskere, der gerne vil bruge Fiskeringens faciliteter. 

Tilbud til nye medlemmer: Ingen indmeldelsesgebyr / Gratis fiskeringsnøgle. Du skal dog betale 10 kr. for at få nøglen tilsendt. 

Egedal Fiskeklub tilbyder stort værksted, hvor vi fremstiller alt muligt fiskegrej, bl.a. trolling-kugler, pirke, lodder, jigs og maling af blink. Vi har klublokaler på Græstedgård i Ølstykke, hvor vi mødes hver tirsdag kl 19. Du er velkommen til at kigge forbi.

Vi har en bådmotor Mercury 6 HK samt en kæmpe gas-grill, som kan lejes. Vi afholder rigtig mange aktiviteter i klubben. Kig forbi vores Hjemmeside og tjek turplanen. Vi er også på Facebook. Vi afholder rigtig mange fælles ture. Vores ture er ved kysten, i åen, i ferskvand, i Put and Take og ikke mindst på havet. Der bliver også afholdt en del sociale aktiviteter. Da vi er medlem af Fiskeringen, er der mulighed for at bruge deres huse, både (med/uden motor) og andre faciliteter.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på telefon nr. 6160 5800.

 

Klubaften: Tirsdag kl. 19