Hjörneredssjöarna, Knäred

Vigtigt
Båden ved Hjörneredssjöarna, med nummeret 43-1, må ikke bruges uden forudgående bookning, selv om man er lejer af Laganhuset.
Båden ligger på to strøer. Det er en temmelig tung båd, men der er et spil til at hale båden op med. Der er ruller ved siden af båden, som du skal bruge ved søsætning og ophaling. Rullerne skal lægges op på land ved strøerne, både før du tager ud og når du er kommet hjem. Efter fisketuren skal båden helt op på strøerne og vendes med bunden i vejret.
Båden er aflåst med Fiskeringsnøglen. Redningsveste medbringer du selv.

Kørselsvejledning
Når du kommer fra huset, kører du ad den nye vej mod Halmstad (og Laholm) vej 15. Derfra drejer man til venstre mod ’Viltbutik’ og Vippentorpet (værd at se), og følger vejen indtil du kommer til søerne. Her passerer du første dæmning/ bro og kommer ud på øen mellem de 2 søer. Båden ligger på højre hånd ca. 100 meter efter broen/dæmningen.

Fiskekort
Der skal købes fiskekort, der gælder til Lagan-strækningen imellem Knäred og Skogaby inklusive Hjörneredssjöarna. Det kan købes på Ifiske. Se endvidere opslaget i huset.

Motor
Det er tilladt at bruge motor, max. 6 hk. Der findes motor i Laganhuset som kan bruges af husets lejere.

Grejkasse
Årer, anker, og øse befinder sig i det venstre udhus i Knäred (brændeskuret), der også er aflåst med fiskeringsnøgle. Alt skal med tilbage til huset.

Fiskeri
Efter sigende skulle især fiskeriet efter sandart være attraktivt, både i mængde og størrelse, men der er også muligheder for ål, aborre, gedde m.v.
Der må kun fiskes med 1 en stang pr. fiskekort og hjembringes max. 2 sandarter pr. dag. Mindstemål for sandart er 50 cm.
Alle fangster skal indrapporteres til fiskekortsælgeren eller til elver.akesson@spray.se Information om fiskeriet kan søges i sportsfiskeforretningen i Laholm.

Parkering
Der skal parkeres på den store P-plads på den modsatte side af vejen.

Sæson
1/4 - 31/10

Kort
kartor.eniro.se kan du se og udskrive detaljerede kort over området.