Sjælsø, uden motor


3-1: Rudøbingjolle

3-2: Crescent 444

Se flere billeder


Sæson: 1/5 til 1/12

Fiskeri: Sjælsø disker op med et meget fint fiskeri efter gedder, især i maj måned, som altid er fuldbooket.
Der har tidligere været et eventyrligt aborrefiskeri. Det er desværre gået noget tilbage i de senere år, men er dog stadig fint. Brasenerne i søen har tidligere holdt rekordstørrelse, inden de blev opfisket af ferskvandsbiologer i et forsøg på at biomanipulere søen. Men mon ikke, at der stadig er én stor brasen tilbage i søen!

Parkering: Fra Ravnsnæsvej køres ad Nebbegårds Allé, ca. 350 m. Herefter drejes til venstre og der parkeres ved vandværkets pumpehus.

Bådenes placering: Fiskeringens 2 både ligger for svaj ved bolværket nedenfor pumpehuset. Notér dig fortøjningssystemet, inden du stævner ud!

Motor: Benzinmotor ikke tilladt, men det er elmotor.

Grejkasse: Grejkassen står op mod pumpehusets facade ud mod Sjælsø. I kassen er årer, ankre og øser. På undersiden af grejlåget er en opsat udførlig forklaring, både på skrift og med fotos, der fortæller og viser, hvordan bådene skal fortøjes.

Sikkerhedsudstyr: Husk at medbringe eget sikkerhedsudstyr, redningsvest m.m.

Efter turen: Husk at rydde op og rengøre båden. Husk at låse båden.

Fejl og mangler: Opdager du fejl eller mangler på faciliteten, så husk at melde disse til:  

Fiskeringens facilitetschef: email: jes@fiskeringen.dk telefon: +45 7025 9960


Vigtigt vedr. fortøjning: Efter brug skal bådene trækkes ud og karabinhagen fastgøres i ringen på bolværket. Bådene må ikke kunne banke ind i bolværket ved pålandsvind!


Google Maps - Sjælsø