Hvad vi laver

Herunder kan du se en oversigt over hvad der rør sig i Fiskeringen gennem året - og hvad der tidligere har været af arrangementer.


Se året 2021 Se året 2020

Naturens Dag Street Fishing

Grejauktioner Grejloppemarked

50-års jubilæum Rapala Roadshow 

 


Årets gang


Det praktiske arbejde i Fiskeringen følger et fast årligt mønster med åbning af husene og klargøring af bådene og faciliteterne i løbet af foråret og tilsvarende lukning, optagning og vinteropbevaring af de samme hen mod årets slutning.
Motorerne skal regelmæsigt efterses og serviceres og der skal reageres på akut opståede opgaver. Ikke alt er til at planlægge eller forudse. Der er nok at se til!
Heldigvis har Fiskeringen et stabilt hold af båd- og huspassere samt facilitetshjælpere. 
Der er altid plads til flere, så skulle du have lyst til at give en hånd med så tøv ikke med at skrive til: fiskeringen@fiskeringen.dk.
Vi glæder os til at have dig med ombord.

Naturens Dag


Den anden søndag i september måned afholdes Naturens Dag - eller Lystfiskeriets Dag, som vi ynder at kalde det - over hele landet.
Fiskeringen har gennem de seneste mange år afholdt dagen ved Sankt Jørgens Sø i København, hvor vi denne ene dag om året får lov til at fiske i det nordlig og sydlige bassin af søen.
Vi har fast samlingspunkt i krydset Kampmannsgade / Vester Søgade, hvor vi kan træffes omkring pop-up teltet. Her kan der, ganske gratis, lånes fiskegrej, agn m.m.
Dagen er altid en fest og et kæmpe tilløbsstykke til glæde for nysgerrige lystfiskere og forbipasserende borgere, særligt børnefamilier, i København.

Grejauktioner


X

Grejloppemarked - Bellahøjhallen


X

50-års jubilæumsdag ved Simons Put & Take


X

Rapala Road Show

"Chase The Beast"


24. marts 2018
Sørup Havn ved Esrum Sø