Loppemarked og -auktion

 

 


Grejloppemarked og Grejauktion

Lørdag den 16. april 2022 kl. 1030-1600

Gillelejehallen, Bøgebakken 19 C, 3250 Gilleleje


Der er gratis adgang!


Hent auktionslisten her 


Fiskeringen står for afholdelsen af et stort grejloppemarked og en spændende grejauktion i forbindelse med arrangementet "Gilleleje går i fisk".


Loppemarked (foregår i hallen på 1. sal)
Sæt dit brugte grej til salg på vores loppemarked. Der vil være mulighed for opstilling fra kl. 08.00 på dagen.


Tilmelding og betaling af stand
Du skal tilmelde dig ved at overføre kr. 100,- pr. bord på Mobilepay til: 62966 - husk at oplyse dit navn!
Du kan max. booke 3 borde.
Bordstørrelsen er 180 x 80 cm og bordene vil være mærket med dit navn.
Det bør primært være fiskegrej, der er på standen.


Auktion (foregår i hallen i stuen)
Fiskeringen afholder auktion af fiskegrej i tidsrummet 13.00 til 16.00. Det skal være ting af en fornuftig kvalitet, øvrigt henvises til loppemarkedet.
Betalingen under auktionen sker ved MobilePay eller kontanter og foretages ved hvert enkelt køb.
Deltagere ved auktionen skal have et købernummer for at kunne byde. Nummeret udleveres ved indgangen.
Der vil være minumumsbud og budhævninger på kr. 20,-
Afregning vedr. køb af indleveret grej vil først ske efter påske.


Donering af grej til gode formål
Det vil være muligt at donere grej til auktionen. Grejet vil blive solgt af Fiskeringen og indtægten vil gå til Grusbanden og dennes vandløbsplejeprojekter i Gribskov Kommune.


Auktion og loppemarked samtidigt
Bemærk at begge begivenheder finder sted samtidigt og alligevel uafhængigt af hinanden, da de foregår i hver sin sal.


Indlevering af grej til auktionen
Grejerne til auktionen skal afleveres i Sport Dres, Frederikssundsvej 50, 2400 København NV
Grejerne kan indleveres i perioden fra mandag den 14. marts 2022 kl. 1000 til fredag den 8. april 2022 kl. 1700. Der vil være mulighed for at sætte en mindstepris. 
Du skal tale med Kris og venligst medbringe en liste med navn på de enkelte effekter.
Fiskeringen tager en provision på 15 % af salgsprisen. Der tillægges ingen gebyrer til hammerslagsprisen.


Mad og drikkevarer
Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer i caféen på 1. sal.

Gilleleje går i fisk!

Lørdag den 16. april 2022

Når Gilleleje Hallen og havnen bliver centrum for et større arrangement målrettet lystfiskere


Fiskegrejsloppemarked, grejauktion, fiskeminigolf, bålkaffe og fiskespecialiteter
Dagen vil tiltrække nybegyndere såvel som erfarne lystfiskere fra nær og fjern og vil bl.a. byde på et kæmpestort brugt fiskegrejsloppemarked og grejauktion såvel som et helt nyt koncept, ”Fiskeminigolf”, hvor der dystes i at klare en bane på færrest mulige kast med fiskestangen.
Derudover vil der være mulighed for at prøve waders og afprøve kræfter med fiskeriet. Ved ”fiskeminigolfbanen” og bålområdet ved havnen vil der også være mulighed for at smage på bålkaffe og lokale fiskespecialiteter.

Både for erfarne og nybegyndere
- Vi har set et kæmpe boom af lystfiskere under hele coronaperioden – ikke mindst her i Gribskov kommune, fortæller byrådsmedlem og udvalgsformand, Brian Lyck. – Folk har fået øjnene op for hvad naturen og lystfiskeri kan, særligt her i Gribskov hvor vi netop har så meget skøn natur og fremragende fiskemuligheder at byde på, forklarer Brian, der selv har været ivrig lystfisker det meste af sit liv. - Vi tror på at et arrangement som dette både kan tiltrække erfarne lystfiskere såvel som nybegyndere her, hvor vi skaber rammerne for både at hygge med ligesindede samt mulighed for at lære noget nyt og gøre en god og bæredygtig handel.

Bæredygtighed
Netop bæredygtighed er et vigtigt element ved loppemarkedet og auktionen.
De mange nye lystfiskere har også medført et boom i salg af fiskegrej i Danmark, hvilket selvfølgelig er et kæmpe plus for grejbranchen og butikkerne. Men det giver også rigtig god mening at ”genbruge” noget af alt det udstyr der allerede findes rundt omkring derude, så det kan få et nyt liv i hænderne på de mange nye lystfiskere.
Så kig forbi hvis du gerne vil af med noget grej – eller vil have mulighed for selv at gøre en god handel.

Lej et bord til loppemarkedet
Det er gratis at være med til arrangementet og handle ved de mange boder/borde.
Ønsker man selv at sælge grej, kan man enten leje et bord til kun 100 kr. eller indlevere sit grej, som så vil blive solgt ved en auktion styret af Fiskeringen mod et mindre hammerslagsgebyr.
Du kan også ”donere” grej som vil blive solgt på auktionen eller ved en bod styret af frivillige, hvor indtægten vil gå til Grusbanden og dennes vandløbsplejeprojekter i Gribskov Kommune.
Praktisk information om borde/indlevering af grej m.v. finder du her: https://www.fiskeringen.dk/grejloppemarked-og--auktion

Møde foreningsrepræsentanter og prøv at binde en flue
I hallen og på havnen vil der være mulighed for at møde både repræsentanter fra Fiskeringen og fra Helsinge Og Omegns Sportsfiskerforening og få information om de mange muligheder foreningerne kan tilbyde.
På standen ved Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening kan du også prøve kræfter med at binde din allerførste flue, hvis du har lyst til det..

Fiskeringen og Helsinge & Omegns Sportsfiskerforening
Fiskeringen er en sjællandsk fiskeorganisation/sammenslutning og Helsinge & Omegns Sportsfiskerforening er en lokal forening i Gribskov kommune. Begge har de joller i Arresø og Esrum Sø, som medlemmerne frit kan benytte til fiskeri.

Fiske-minigolf – hvem bliver den første Danmarksmester!
Før eller efter, du har gjort en god handel inde i hallen, kan du gå de små 500 meter ned til vandet.
Her holder vi det første officielle Danmarksmesterskab i ”Fiskeminigolf” – et nyt koncept udviklet af Frederik Laks Lorentzen og Gordon P. Henriksen der også vil agere både greenkeeper og dommere på dagen.
Ligesom i almindelig golf eller minigolf, får man et scorecard og skal gennemføre flere baner/huller – men i stedet for færrest mulige slag gælder det om at bruge færrest mulige kast.

Der kåres en Danmarks mester i ”Fiskeminigolf” i både kategorien flue såvel som spin. Der er også en juniorbane med præmier. Førstepræmien i både flue og spin-kategorien er et weekendophold på i Kongernes Feriepark samt fedt fiskegrej fra Hardy, Greys, Abu Garcia og Penn.

Endnu flere aktiviteter
Nede i området ved vandet er der endnu flere andre aktiviteter du også kan deltage i.
Her finder du bl.a. fiskespecialiteter og bornholmeren Bjarke Borup sidder ved et bål og demonstrerer, hvordan man laver den bedste bålkaffe.

Grejtraileren Fiske-ekspressen
Fiskeringen har kørt deres grejtrailer ud, og der står dygtige instruktører klar til du kan prøve kræfter med fiskeri i waders eller fra havnemolen efter fladfisk og havørred.

Surfcasting
Dansk Surfcasting Klub står på kysten og fisker, og deres repræsentanter fremviser det helt særlige udstyr og teknikker der gør, at du kan kaste op til 200 meter ud i havet! Og så er der salg af vand, fadøl og lækre lokale fiskespecialiteter.

Der bliver nok at tage fat på når Gilleleje går i fisk, lørdag den 16. april 2022 kl. 1030-1600.


Kig forbi!